Tuesday, March 04, 2008

Odinstalace hry

Hru můžete kdykoliv odinstalovat následujícím způsobem:

1. Klikněte na tlačítko "Start" a najeďte do složky Programy (Windows 95/98/Me) nebo Všechny programy (Windows XP).
2. Vyhledejte složku Disney Interactive a v ní podsložku Prasátko a jeho velký piknik.
3. V podsložce Prasátko a jeho velký piknik klikněte na odinstalační ikonu.
4. Pro dokončení odinstalace následujte pokyny na obrazovce.

DŮLEŽITÉ: V zájmu kompatibility se systémem Windows XP jsou uložené pozice ze hry ukládány do následujícího adresáře na vašem harddisku:

C:\Windows\Application Data\Disney Interactive\PIGLET1

Tento adresář nebude během odinstalace smazán a budete tak tedy muset učinit manuálně.


Hraní hry

Náš příběh začíná ve chvíli, kdy se Prasátko vydává na procházku ze svého domu. S sebou si nese své album, kam si bude zaznamenávat všechny důležité události, které prožije. První záznam by se měl týkat velmi významného dne, jenž je právě dnes. Prasátko si však brzy uvědomí, že díky všemu tomu vzrušení úplně zapomnělo, čím je právě dnešek tak významný.
Rozhodne se tedy zajít za Králíčkem, který vždy ví o všech důležitých událostech. Když k němu dorazí, zjistí, že Králíček má plné ruce práce. Musí totiž uvařit OPRAVDU velkou polévku pro OPRAVDU velký večírek pro všechny své přátele. A to je právě to, čím je dnešek tak významný.


Ovládání
Celá hra se ovládá kurzorem myši, který má za běžných okolností podobu nevybarveného obrysu. Pokud s ním najedete nad objekt, se kterým lze provést nějakou akci, automaticky se vybarví. Kliknutím na takový objekt pak spustíte některou z mnoha druhů akcí, které jsou s různými objekty v lese spojeny. Bude-li se jednat o předmět, který Prasátko může nějak využít, automaticky se přemístí do jeho inventáře, jenž se nachází v dolní části obrazovky.
Pokud kurzorem najedete na dveře či cestu do jiné části lesa (obvykle okraj obrazovky), jeho vzhled se automaticky změní na symbol šipky. Kliknutím pak Prasátko přesunete do nové oblasti.

Labels: