Friday, October 19, 2007

POZOR!

Krom toho, že váš počítač musí splňovat minimální systémové požadavky, je nutno jej opatřit také co nejnovějšími softwarovými ovladači.

Doporučená systémové konfigurace
Zákaznická podpora Disney Interactive doporučuje pro co nejlepší běh a výkon hry Medvědí bratři následující sestavu:
• procesor typu Pentium™ II, 500 Mhz
• 128 MB RAM

Odmítnutí zodpovědnosti u Windows® XP
I když program lze nainstalovat a spustit i pod Windows XP, uživatelé s omezenými uživatelskými právy mohou narazit na problémy. Instalátor není navržen tak, aby obešel všechna vylepšená bezpečností opatření Windows XP. V závislosti na systémové konfiguraci můžete pro používání tohoto programu potřebovat administrátorská práva. Pročtěte si prosím pozorně dokumentaci k Windows XP, sekci „Administrátorská práva“.

Odmítnutí zodpovědnosti u Windows 2000
Tento produkt byl vytvořen pro chod pod Microsoft Windows 95, 98 a Millenium. I když jej můžete nainstalovat i spustit pod Microsoft Windows 2000, nemůžeme vám zaručit naprostou kompatibilitu s tímto operačním systémem. Microsoft Windows 2000 jsou primárně koncipovány pro použití v kanceláři a veškeré softwarové tituly, jež vydává Disney Interactive, jsou určeny výhradně pro domácí potřebu. V současné době neuvažujeme o žádných aktualizacích ani patchích, které by umožnily chod softwaru od Disney Interactive pod Microsoft Windows 2000. Firma Microsoft však vyvíjí aktualizace pro kompatibilitu s tímto systémem, které upravují chod různých produktů pod Microsoft Windows 2000. Někteří uživatelé tohoto systému si proto mohou tyto aktualizace stáhnout, aby jim na nich starší software fungoval. Ani to však není zárukou, že budou dobře chodit všechny produkty. Ani Disney Interactive nemůže zaručit kompatibilitu s těmito aktualizacemi Windows 2000. Podívejte se prosím na internetové stránky firmy Microsoft nebo do dokumentace k operačnímu systému či počítačovému hardwaru, kde získáte další informace o těchto aktualizacích pro kompatibilitu, jejich vydávání a technickou podporu.