Thursday, March 27, 2008

Podává se polévka

Až získáte všechny přísady a předáte je Králíčkovi, na jeho večírek dorazí všichni hosté a Králíček požádá Prasátko, aby přísady zamíchalo do polévky samo. Pak budete moci postupně přidávat všechny přísady do polévky. Jednotlivým hostům pak polévku nabídnete lžičkou. Můžete tedy například zjistit, co se stane, když do polévky dáte příliš mnoho pepře či medu atd.

Všichni přátelé Prasátka mu také velmi poděkují, neboť bez něj by tato polévka vůbec nevznikla.



Informace technické podpory

Řešení problémů

ČASTO KLADENÉ DOTAZY

O: Proč v systému Windows 95/98/Me nefunguje funkce Autorun?

1. Ujistěte se, že je tato funkce ve Windows zapnuta. Pro zjištění použijte následující postup:

Na pracovní ploše klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu Tento počítač a zvolte volbu Vlastnosti. Tím se dostanete na obrazovku informací o systému. V horní části okna pak klikněte na záložku Správce zařízení.
Najděte sekci označenou "CD-ROM" a klikněte na malé "+" nalevo od jejího názvu. Tím zobrazíte seznam všech CD-ROM mechanik ve vašem počítači. Klikněte dvakrát na tu, do které vkládáte herní CD, a na následující obrazovce klikněte na záložku Nastavení. Ujistěte se, že je zaškrtnuto políčko u volby Autorun.
Pak klikněte na tlačítko Start a zvolte možnost Vypnout. V následném menu vyberte volbu Restartovat a stiskněte tlačítko Ano.